Bestelling & Levering

mijn bestelling?

Wij hechten in de eerste plaats veel waarde aan onze kwaliteit en service. Maar we willen onze producten ook tegen de laagst mogelijke prijs kunnen aanbieden.

Omdat we de producten rechtstreeks van de leverancier naar jou sturen, kunnen we enorm besparen op de transport- en opslagkosten. Hierdoor kunnen wij jou een lagere prijs bieden dan onze concurrenten en kunnen wij zelf de verzendkosten van onze producten voor onze rekening nemen.

De keuze om rechtstreeks van de leverancier te verzenden betekent een iets langere levertijd dan je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten is ongeveer 7 tot 21 werkdagen, echter bieden we ook veel producten aan die een levertijd hebben van 3 tot 7 werkdagen. Wanneer er in de productbeschrijving wordt aangegeven dat de levertijd 3 tot 7 werkdagen is, dan kun je je pakket ook binnen diet tijd bij je thuis verwachten. Staat er geen levertijd vermeld, dan moet je rekenen op de 7 tot 21 werkdagen.

Heb je na de aangegeven tijd nog steeds geen bestelling ontvangen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Kan ik mijn bestelling afhalen?
Helaas is dit niet mogelijk. Stuur ons een bericht via dit contactformulier zodat we dit samen kunnen uitwerken. (;

Kan ik het afleveradres nog wijzigen?
Dat kan, tenzij we jouw bestelling al verstuurd hebben. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we of we het nog kunnen wijzigen. Laat ons de gewenste wijziging weten via het contactformulier. Het is belangrijk dat je je ordernummer correct invult. Zo kunnen we je zo snel mogelijk helpen.